Touch of Freedom: bodywork

All your issues are in your tissues!

Blijvende en steeds terugkerende bewegingsbeperkingen, gespannen lichaamsdelen en pijnklachten komen vaak voort uit het feit dat ons lichaam niet verwerkte gebeurtenissen en stress opslaat en vasthoudt. Energiestromen stagneren en veroorzaken blokkades, beperkingen en pijn. Zo zet onze geschiedenis zich als het ware vast in ons lijf.

Bij een “ Touch of Freedom” bodywork sessie worden de essentie van een Journey en een therapeutische massage- en bewegingssessie gecombineerd.

Door de oude opgeslagen gebeurtenissen in het lichaam letterlijk aan te raken via massage, kunnen ze zich ontvouwen en word  je geschiedenis je duidelijk.

esalen2

We gaan een stap verder door het gebruik van Journey technieken. Er word je niet alleen duidelijk wat je nog niet verwerkt hebt. Je kunt door het inzetten van deze speciale technieken vervolgens je geschiedenis en de gevolgen daarvan in het heden, werkelijk los laten. Je maakt letterlijk schoon schip!

Op deze manier kun je je leven helen en wordt je vrij van al je oude verhalen, pijn en issues en wordt je leven gemakkelijker en leuker.

 

 

 

 


Meer weten? »

Praktijk Tournesol - Cora Merkx | Westbroekerweg 119 - 1991 LZ Velserbroek | Tel. 06-2380 2489 | KvK 34349810000
Algemene Voorwaarden | Privacy Policy | Cookie Instellingen Wijzigen